Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Diego Costa brengt ontroerend eerbetoon na eerste doelpunt sinds oktober

Laatste update:

Jan Oblak vervulde ook in Bilbao wederom een heldenrol voor Atlético. In de eerste helft van de eerste wedstrijd voor de Madrilenen sinds maart. In de 34ste minuut verrichtte de alom geprezen doelman een katachtige redding op een geplaatste doorkopbal van verdediger Yeray Álvarez. Slechts vier minuten later moest Oblak alsnog de gang naar het net maken. Iker Muniain kwam in het strafschopgebied slim voor zijn tegenstander en verschalkte de Sloveense sluitpost vervolgens met een schot dat met buitenkant rechts in de verre hoek verdween.

Ver esta publicación en Instagram

? Klasse ? ?? ? ?? Diego Costa droeg zijn doelpunt tegen Athletic Club (1-1) van zondag op aan Virginia Torrecilla. De speelster van Atlético Madrid en het nationale elftal van Spanje werd afgelopen maand met succes aan een hersentumor geopereerd? ? #diegocosta #atletico #virginia #laliga #torrecilla #atleticomadrid #colchoneros

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

De euforie bij Athletic Club was echter wel van korte duur. Twee minuten na de openingstreffer in het San Mamés trok Costa de stand gelijk door de bal in kansrijke positie koelbloedig langs doelman Unai Simon te schuiven. Het was pas de derde keer in veertien optredens dat Costa in deze jaargang wist te scoren namens Atlético. De geroutineerde aanvaller maakte na de gelijkmaker een mooi gebaar door een shirt met daarop de naam van Virginia Torrecilla omhoog te houden. Bij de speelster van het vrouwenteam van Atlético werd in mei nog een hersentumor verwijderd. Het kwam de spits met name op de sociale media op de nodige complimenten te staan.

Het is bij de hervatting in de Europese competities toegestaan om tijdens een duel vijfmaal te wisselen en Simeone maakte in Bilbao ook gretig gebruik van de door de FIFA veranderde spelregel. In het laatste halfuur verschenen onder meer Álvaro Morata, als vervanger van Costa, Santiago Arias en de aan Arsenal gelinkte Thomas Partey binnen de lijnen. Atlético bleef druk zetten in de jacht om een Champions League-voetbal, maar een overwinning zat er in de slotfase van het treffen met het stugge Athletic Club niet meer in.

Verwacht jij dat Atlético Madrid alsnog een Champions League-ticket bemachtigt?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties