Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Diego Costa en Falcao weer samen: 'Mourinho haalt niet zomaar iemand'

Laatste update:

Diego Costa en Falcao speelden in het seizoen 2012/13 samen bij Atlético Madrid: Falcao scoorde toen liefst 28 keer en Diego Costa tekende voor nog eens 10 doelpunten. Straks zijn de dus elkaars concurrent in de voorhoede bij Chelsea en Diego Costa weet dat hij niet zomaar een rivaal erbij heeft. Hij denkt ook dat Falcao serieus de kans zal krijgen in de punt van de aanval onder Mourinho. "Mourinho is geliefd bij zijn spelers, want hij vertrouwt ze en geeft ze ruggensteun."

"We weten allemaal dat Mourinho niet zomaar iemand haalt om het halen. Als hij er iemand bij haalt, doet hij dat omdat hij vertrouwen heeft in die speler en hem regelmatig wil laten spelen. Hij wil dat die speler de man wordt, van wie de trainer wil dat hij het wordt", legt Diego Costa uit. "We zien er allemaal naar uit dat Radamel deel gaat uitmaken van de groep en zijn best gaat doen. Ik heb wat tijd met hem doorgebracht in Madrid en dat ging goed."

"Hij heeft toen veel voor me gedaan en hij is een geweldige spits. Of de trainer zal besluiten ons naast elkaar te laten spelen weet ik niet, dat is aan de trainer", aldus de tot Spanjaard genaturaliseerde Braziliaan. Hij wil Louis van Gaal niet afvallen dat Falcao daar niet aan de verwachtingen voldeed. "Het gaat erom dat hij nu bij ons zit en dat hij gelukkig is. Als hij daar niet blij was, dan weet ik de redenen daarvoor niet. Ik zal er wel achter komen zodra hij straks mijn teamgenoot is."

Zal Radamel Falcao het wel goed doen bij Chelsea?

Meer nieuws

Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
0
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
9
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties