Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Diego Costa is een te lastige speler geworden, hij heeft een storende rol'

Laatste update:

"Conte keek naar hem en realiseerde zich dat hij niet meer met hem om kan gaan. Diego Costa is een te lastige speler geworden. Het heeft niks te maken met zijn kwaliteiten, het heeft te maken met zijn storende rol in de selectie. Zijn houding is misschien goed, want er zijn verschillende botsingen geweest tussen Diego Costa en Conte", zegt Redknapp in gesprek met Sky Sports.

"Hij is een fantastische speler, maar als manager wil je geen problemen in je selectie. Als een speler die problemen veroorzaakt, wil je hem zo snel mogelijk lozen", vervolgt de oud-middenvelder van onder meer Liverpool en Tottenham Hotspur. "Ik weet zeker dat Conte hem nu daarom richting de uitgang helpt. Maar ik maak me nu wel zorgen over Chelsea, want Diego Costa was een hele goede speler. Dat soort spelers zijn niet gemakkelijk te vinden."

The Blues grepen afgelopen week naast Romelu Lukaku en lijken nu bij Real Madrid aan te gaan kloppen voor Álvaro Morata. "Hij is heel getalenteerd, maar komt niet regelmatig aan spelen toe bij Real Madrid. Het is heel lastig om een speler te vinden die het verschil kan maken zoals Diego Costa deed. Chelsea speelde met één spits afgelopen seizoen en Eden Hazard erachter. Het werkte zo goed, dat het moeilijk zal zijn om zijn vertrek op te vangen."

Snap jij dat Antonio Conte Diego Costa wil lozen?

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
6
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
7
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties