Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Diego Costa maakt zich op voor Oranje: 'Ik ben zo gelukkig'

Laatste update:

Dat is de wedstrijd tegen het Nederlands elftal. "Ik ben heel erg gelukkig. Ik ben zo blij dat ik met Spanje op een WK mag spelen", geeft de tot Spanjaard genaturaliseerde Braziliaan te kennen aan Marca. "Het gaat goed met me. Ik werk met de fysiotherapeuten en overige leden van de staf aan mijn herstel en voel me geweldig. Vanaf zondag zal ik beginnen de groepstraining weer te volgen."

Spanje speelt op 7 juni nog een oefenwedstrijd tegen El Salvador en Diego Costa hoopt in dat duel weer wat minuten te maken. Fernando Torres, Pedro en David Villa zijn de andere aanvallers in het keurkorps van bondscoach Vicente del Bosque.

Diego Costa is een van de beste spitsen ter wereld

Meer nieuws

Holstein Kiel schrijft historie met eerste promotie naar de Bundesliga ooit
3
Memphis Depay keert na 4e spierblessure dit seizoen terug in selectie Atlético
7
Ajax-fans zetten walgelijke spreekkoren in tijdens kampioensduel met AZ O18
98
Voetbalfans belagen pro-Palestijnse activisten met vuurwerk in Amsterdam
7
Chelsea kruipt door het oog van de naald met uiterst belangrijke late zege
6
Borussia Dortmund levert absolute wanprestatie en verliest dik na blunders
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties