Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Diego Costa vernedert Real Madrid in wedstrijd met tien doelpunten

Laatste update:

Het team van Diego Simeone ging uitstekend van start in New Jersey. João Félix stuurde Diego Costa het strafschopgebied in, die op zijn beurt de bal in de verre hoek achter Thibaut Courtois schoot. Atlético was ontketend en kwam nog in de openingsfase verder op voorsprong. Real Madrid, waar Eden Hazard en Luka Jovic vanuit de basis startten, werd ver teruggedrongen op eigen helft en kon de goal van João Félix niet voorkomen. Saúl haalde de achterlijn en legde de bal terug op João Félix: 0-2. De Koninklijke moest zich beperken tot verdedigen en kon de 0-3 van Ángel Correa niet voorkomen. De nummer tien van Atlético werd na een mooie aanval ingespeeld door Koke en schoot vanuit de draai raak in de verre hoek.

Het werd alsmaar pijnlijker voor Real Madrid. Na 28 minuten spelen ging Sergio Ramos de fout in tijdens de opbouw. Met een laconieke hoge bal speelde hij Diego Costa in de kaart: 0-4. Een nieuwe klap voor Zidane was vervolgens de blessure van Jovic, die naar de kant werd gehaald ten faveure van Karim Benzema. Maar ook met de Fransman in de spits wilde het niet vlotten voor Real. Op slag van rust werd Diego Costa in het strafschopgebied gevloerd door Isco. Scheidsrechter Ted Unkel kon niets anders doen dan de bal op de stip leggen. Diego Costa maakte geen fout en maakte zijn hattrick vol.

In de tweede helft nam Atlético Madrid geen gas terug. Courtois was inmiddels vervangen door Keylor Navas, maar ook de Costa Ricaanse doelman wist Diego Costa niet van het scoren te houden. Het tweede bedrijf was net vijf minuten oud toen hij het net opnieuw liet bollen. Na goed voorbereidend werk van João Félix rondde de Spaans international uitstekend af. Vlak daarna maakte Nacho de 1-6 namens Real Madrid. Ondanks zijn vier doelpunten ging Diego Costa vervolgens compleet door het lint. Carvajal beging een overtreding, waarop de spits een schop aan de Real Madrid-verdediger uitdeelde. Er ontstond een gevecht, waarop beide kemphanen van het veld werden gestuurd.

In de minuten die volgden voerden beide trainers meerdere wissels door. Met nog twintig minuten op de klok tekende invaller Vitolo, die pas vier minuten op het veld stond, de 1-7. Een absolute monsteruitslag lonkte, maar in de slotfase maakten Benzema en Javier Sánchez de stand nog iets draaglijker.

-

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties