Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Diemers komt terug op Ajax-uitspraak: 'Feyenoord is de mooiste club'

Laatste update:

"Het is de laatste tijd superdruk geweest", beaamt Diemers in een eerste interview met Feyenoord TV. "Er is ook heel veel geschreven in de media, al heb ik me daar buiten proberen te houden. Ik heb geprobeerd om de focus op mijzelf te houden, de rest doet mijn management." De berichtgeving ging Diemers echter niet in de koude kleren zitten. "Het was vervelend natuurlijk, er werden veel onwaarheden geschreven. Dat gebeurt regelmatig, zeker in deze wereld. Maar ik ben in ieder geval blij dat ik nu hier ben. Ik wil het achterlaten en mij focussen op het spelletje, want daar houd ik het meeste van."

Diemers is vooral heel erg trots op zijn transfer van Fortuna naar Feyenoord. "Ik heb een aantal mooie jaren gehad, maar dat zo'n mooie club zich meldt maakt me trots." Diemers heeft al contact gehad met trainer Dick Advocaat. "Dat was een supergoed gesprek. Het wordt vanaf nu alleen nog maar leuker. Uiteraard heeft Advocaat geen garanties gegeven en moet je altijd hard vechten voor je plekje. Maar met deze faciliteiten en alles kun je alleen maar beter worden als voetballer."

De middenvelder legt tevens uit hoe het contact met Feyenoord tot stand is gekomen. "Precies twee weken geleden belde John de Wolf (assistent-trainer, red.) mij", verklaart Diemers tegenover RTV Rijnmond. "Hij maakte de interesse van Feyenoord kenbaar en vroeg of ik ervoor open stond. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken. Ik was nog wel in gesprek met FC Groningen, maar ik stond open voor een gesprek met Feyenoord. Dat gesprek heb ik vorige week gehad met de trainer en de assistent-trainer. De clubs zijn eruit gekomen en ik heb erover nagedacht. Ik ben 26 jaar, wat een cruciale leeftijd is. En uiteindelijk kan ik dit niet weigeren. Het is een droomtransfer."

Volgens Mark-Jan Fledderus, technisch directeur van FC Groningen, had Diemers al zijn jawoord gegeven. De speler in kwestie wil daar liever niet al te diep op ingaan. "Volgens ons was er nog geen akkoord met FC Groningen en toen meldde Feyenoord zich. Ik heb vorige week ook gezeten met Groningen en alles netjes uitgelegd. Ik ben ook altijd heel open en eerlijk geweest. Voor die club is het heel vervelend, maar ze hebben me wel allemaal gefeliciteerd met deze transfer. Ze gunnen het me van harte."

Diemers weet dat hij Ajax ooit in een interview met VTBL de 'mooiste club van Nederland' noemde. Als hem daarnaar wordt gevraagd door RTV Rijnmond volgt echter een ander antwoord. "Feyenoord is de mooiste club, zonder twijfel. Maar goed, ik wist natuurlijk dat deze vraag zou komen. Ik heb dat een keer gezegd, anderhalf jaar geleden ofzo. Toen deed Ajax het heel goed in de Champions League. Maar de mensen weten niet dat ik jaren geleden regelmatig in De Kuip heb gezeten. Dus ik kan uit de wereld helpen dat ik voor Ajax ben ofzo, absoluut niet. Ik heb nooit echt een voorkeur gehad voor een club, maar ik vind Feyenoord natuurlijk een fantastische club."

Verwacht jij dat Mark Diemers gelijk een basisplaats krijgt bij Feyenoord?

Meer nieuws

V/d Vaart wil Oosting van transferdoelwit af brengen: 'Het is niet verstandig'
5
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
19
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
19
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
14
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties