Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Diemers sluit vertrek bij Feyenoord niet uit na 'eerlijk gesprek met Slot'

Laatste update:

Diemers durft nog niet te ver vooruit te kijken. De rechtspoot zag hoe de concurrentie op het middenveld bij Feyenoord flink toenam deze zomer. "Het is afwachten wat mijn rol wordt" beseft Diemers. "Ik maak nu minuten en train goed. In de eerste week heb ik een heel eerlijk gesprek gehad met Arne Slot. Als ik merk dat mijn perspectief anders wordt, wil ik verder kijken. Natuurlijk in samenspraak en nu heb ik er nog geen reden toe. Ik heb voor drie jaar getekend en ga ik niet zomaar weg. Ik ga ook zeker kansen krijgen en sta er nu positief in. Ik heb het nu naar mijn zin, we spelen leuk en ik ben er trots op dat ik dit shirt draag."

Terugblikkend op het afgelopen seizoen is Diemers niet ontevreden. "Als je kijkt waar ik vandaan kom met Fortuna en hoeveel ik gespeeld heb bij Feyenoord, ben ik positief", vervolgt hij. "Alleen heb ik niet constant gespeeld. Ik stond zes keer in de basis in de Europa League en was goed in toppers tegen PSV en AZ. Maar dat was wel vaak als het team uitblonk. Ik kon er niet bovenuit stijgen als het team ook minder was. Op het begin gaat alles ook sneller en daar is een aanpassing voor nodig. Maar de druk is het verschil. Je moet elke wedstrijd top zijn. Bij een andere club lopen ze al de polonaise als je één keer in de drie duels goed speelt."

Dat het spel van Diemers hem ook vaak op kritiek kwam te staan het afgelopen seizoen, neemt hij voor lief. De middenvelder wordt vaak verweten dat zijn handelingssnelheid te wensen overlaat en veelvuldig betrokken is bij omschakelmomenten van de tegenstander. "Kritiek hoort erbij en ik blijf stoïcijns doorgaan", aldus Diemers. "Zelf verzamel ik mensen om me heen die kritisch naar me kijken. Daarnaast ben ik een paar uur per week bezig met het analyseren van mijn spel. Wegdraaien of dribbelen kan juist ook een overtal veroorzaken. Maar soms moet je ook sneller doorspelen en daar kan ik stappen in maken."

Vind jij Mark Diemers goed genoeg voor een basisplek bij Feyenoord?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
16
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
7
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
4
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties