Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Diemers verdwijnt van social media na ophef over 'mooiste club' Ajax

Laatste update:

De aanstaande overgang naar Feyenoord bracht volgens Voetbal International een 'kettingreactie teweeg aan private en direct messages op de social media van Diemers. Het sentiment is niet heel negatief, tot een filmpje opduikt waarin Diemers Ajax zijn favoriete club noemt. Dat deed hij op het moment dat de Amsterdammers zo goed presteerden, maar slim is het niet.' Een aantal Feyenoord-fans was bepaald niet blij met de ontboezeming. Ten tijde van het bewuste interview van Diemers veroverde Ajax de landstitel en TOTO KNVB Beker, terwijl in de Champions League de halve finale werd bereikt.

'Voor het eerst beseft hij wat een transfer naar een topclub met zich meebrengt. Alles uit het verleden kan tegen hem worden gebruikt, online wordt hij een verrader en nog erger genoemd. Dan maar Twitter en Facebook verwijderen, denkt Diemers. Het is even niet anders', zo blijkt uit de reconstructie van Voetbal International. Diemers tekent woensdag na de medische keuring een driejarig contract bij Feyenoord, dat circa een miljoen euro overmaakt naar Fortuna.

Diemers leek in eerste instantie op weg naar FC Groningen, dat al tot een akkoord was gekomen met Fortuna wat betreft de transfer van de middenvelder. Volgens technisch directeur Mark-Jan Fledderus had Diemers al zijn jawoord gegeven aan de Trots van het Noorden, maar een definitieve overstap blijft uit, nu Feyenoord de 26-jarige ex-speler van FC Utrecht, SC Cambuur en De Graafschap bijna binnen heeft.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties