Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Diep litteken' bij Gabriel Jesus: 'Ik ontken niet dat dat pijn heeft gedaan'

Laatste update:

De 21-jarige aanvaller kon tijdens het toernooi in Rusland niet tot scoren komen en de uitschakeling tegen België kwam hard aan. "De eliminatie was een gigantische klap voor ons allemaal, maar zeker voor mij. Ik ging naar het WK als sleutelspeler en keerde terug zonder goals. Dat doet wat met je", zegt de 25-voudig international in gesprek met Globo Esporte.

"Het is een diep litteken. Mensen zullen mij altijd blijven herinneren als Gabriel Jesus die niet scoorde op het WK in Rusland", aldus de jongeling, die na het mondiale eindtoernooi door bondscoach Tite even niet werd opgeroepen voor de nationale ploeg. "Ik ga niet ontkennen dat dat mij pijn heeft gedaan", vervolgt de jonge spits zijn verhaal.

"Maar ik zal altijd de keuzes van mijn trainers, zowel van Tite als van Josep Guardiola, respecteren. Ik wil gewoon hard blijven werken en mezelf constant verbeteren", besluit de aanvaller, die momenteel met Manchester City op de tweede plek staat in de Premier League. Woensdag gaan the Citizens op bezoek bij Leicester City.

Wat verwacht jij van Leicester City-Manchester City?

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
0
Olympiacos verrast Villa in Birmingham en mag dromen van finale in eigen land
5
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
21
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
12
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties