Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Diepe crisis bij HSV: Van Marwijk blijft hooguit tot donderdag aan

Laatste update:

In de urenlange vergadering in het Hotel Grand Elysee stond de positie van de bestuursleden, die zich eerder nog achter Van Marwijk schaarden, onder druk. Het gedwongen aftreden van voorzitter Carl Jarchow en technisch directeur Oliver Kreuzer was een van discussiepunten, maar er werden geen knopen doorgehakt. Felix Magath werd gedurende de vergadering herhaaldelijk gecontacteerd. De werkloze oefenmeester is favoriet van de Raad van Toezicht en de supporters om het takenpakket van Van Marwijk over te nemen. De in het verleden zeer succesvolle oud-voetballer van HSV werd continu geïnformeerd over de ontwikkelingen tijdens de vergadering.

De verwachting is dat Van Marwijk woensdag voor de laatste keer op de bank bij HSV zit. De Raad van Toezicht heeft weinig hoop op een bekerstunt tegen Bayern, zeker niet na zes nederlagen op rij in competitieverband. Komende zaterdag staat bovendien de cruciale uitwedstrijd tegen hekkensluiter Eintracht Braunschweig op het programma. De RvC wil voorkomen dat de supporters wederom in opstand komen. Afgelopen zaterdag, na de thuisnederlaag tegen Hertha BSC (0-3), eisten honderden fans onder meer het opstappen van het bestuur, maar bekogelde men ook de spelers toen die met hen in gesprek gingen. Zij maakten de spelers bovendien uit voor onder meer 'schijtmiljonairs'.

De Raad van Toezicht wil dat Magath de volledige macht in Hamburg krijgt, als voorzitter van de Raad. Op die manier kan hij zijn eigen rol binnen de club bepalen en de samenwerking met Van Marwijk én Kreuzer beëindigen. Het is de bedoeling dat de ex-coach van onder meer Bayern München en VfL Wolfsburg ook de aan- en verkoop van spelers voor zijn rekening gaat nemen. Zodoende lijkt het erop dat Van Marwijk na nog geen vijf maanden al bij de Noord-Duitsers zal vertrekken. De Nederlander was eind september de opvolger van Thorsten Fink, maar ook hij kreeg de Bundesliga-club niet aan de praat.

Bert van Marwijk haalt het weekeinde niet als coach van HSV

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
10
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties