Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dieptepunt niet bereikt bij Man United: 'Het was destijds behoorlijk somber'

Laatste update:

Toch wordt Phil Jones niet wanhopig van de situatie op Old Trafford. Volgens de verdediger was het allemaal nog erger onder leiding van Van Gaals voorganger David Moyes, die het als opvolger van de legenarische Sir Alex Ferguson nog geen jaar volhield bij the Red Devils. "Ik zou niet zeggen dat we op het moment een dieptepunt hebben bereikt", stelt Jones in de Engelse media.

"Ik geloof dat het destijds onder Moyes behoorlijk somber was, als je het zo zou willen zeggen, en dat was ongelukkig. We speelden toen niet goed", weet Jones, die evenwel beseft dat het niveau ook nu vaak te wensen overlaat. "Het slaat nergens op om te zeggen dat we dit seizoen wél goed voetballen, want we hebben net drie keer op rij verloren. Maar we hebben het in bepaalde periodes wel laten zien. We moeten nu achter elkaar blijven staan, je kunt niets anders doen."

-
Denk je dat de prestaties van Manchester United snel verbeteren?

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
0
Barca-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
2
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
14
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties