Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dieven slaan slag tijdens feest Liverpool en nemen juwelen en auto mee

Laatste update:

Fabinho trof een ravage aan in zijn huis, zo klinkt het. Er is inmiddels een onderzoek ingesteld naar de brutale praktijken van de dievenbende. Het incident in de luxueuze woning in Formby, in het Engelse graafschap Merseyside, vond volgens berichtgeving van de politie plaats tussen woensdagmiddag 15.00 en donderdagochtend 04.00 uur. Fabinho was in die tijdspanne bezig met het laatste thuisduel van dit seizoen tegen Chelsea (5-3) en de aansluitende festiviteiten rondom het uitreiken van de Premier League-trofee.

Jürgen Klopp na ontvangst PL-trophy Liverpool: 'Speciaal met familie erbij'

De auto van de Braziliaan is korte tijd later teruggevonden in Wigan, op een kleine veertig kilometer afstand van Liverpool, voegt de Liverpool Echo daaraan toe. Het is niet de eerste keer dat een speler van Liverpool het slachtoffer is van woninginbraak. Onder meer Sadio Mané, Roberto Firmini, Daniel Agger en Jerzy Dudek gingen de ploeggenoot van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum voor.

Fabinho werd woensdag tegen Chelsea door manager Jürgen Klopp gebruikt als verdedigende middenvelder. Eerder dit seizoen vormde hij samen met Van Dijk het hart van de defensie van the Reds. De kampioen van Engeland sluit het seizoen 2019/20 zondag af met een uitwedstrijd tegen Newcastle United.

Meer nieuws

Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
7
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties