Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Diezelfde fans gaan ook van Texaco naar Shell bij een betere aanbieding'

Laatste update:

Berghuis wordt na zijn vakantie medisch gekeurd door Ajax, waarna hij zijn handtekening zet onder een vierjarig contract in de Johan Cruijff ArenA. Everse heeft alle begrip voor gevoelige overstap van Berghuis. "Je hoorde natuurlijk ook clubs als Wolfsburg voorbij komen waar nu Mark van Bommel de trainer is, maar als hij straks weg is na vier maanden en er komt en Duitser voor de groep dan speel je misschien niet meer en beland je op de bank", zegt Everse bij RTV Rijnmond. "Nu krijgt hij bij Ajax natuurlijk ook wel een paar geduchte concurrenten, maar dat is uiteindelijk ook alleen maar goed voor je ontwikkeling."

Meer: Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: ‘Klopt dat?’

De Feyenoord-aanhang is allesbehalve blij met het vertrek van Berghuis naar Ajax. Op social media circuleren beelden van Feyenoord-shirts met de naam van Berghuis achterop die worden verbrand. "Dezelfde supporters die zouden exact hetzelfde doen als ze in dezelfde situatie zouden zitten", stelt Everse. "Als ze bij Texaco zitten gaan ze ook naar Shell als ze daar een heel goede aanbieding krijgen en zich kunnen ontwikkelen. Ze zeggen wel van niet, maar dat is gewoon zo. Ik kan me best die emotie voorstellen, want je raakt je beste speler kwijt aan de club waar ze een enorme hekel aan hebben."

Dringend verzoek aan Ajax- en Feyenoord-fans na 'act' van Berghuis

De supportersverenigingen van Ajax en Feyenoord doen een dringend beroep op hun achterban nu de transfer van Steven Berghuis naar Amsterdam op het punt staat om afgerond te worden.Lees artikel

Feyenoord ontvangt volgens RTV Rijnmond in eerste instantie vier miljoen euro voor de transfer van Berghuis naar Ajax. Daar komt in een later stadium een gegarandeerd bedrag van 1,5 miljoen euro bij. Door een zogeheten prestatiebonus in de Champions League kan het totaalbedrag voor de vleugelaanvaller oplopen tot 6,5 miljoen euro. Tevens is er door Feyenoord een doorverkooppercentage bedongen.

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties