Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dijkhuizen verlaat Excelsior voor baan op de Engelse velden

Laatste update:

De aanstelling van Dijkhuizen bij the Bees zat al enige tijd in de pijplijn. Acht dagen geleden zei algemeen directeur Ferry de Haan dat Dijkhuizen in de belangstelling stond van een club uit Engeland en dat de trainer al aan het praten was met die club. Voetbal International berichtte diezelfde dag nog dat het om Brentford ging. Naarmate de week vorderde werd duidelijk dat Dijkhuizen wel heil zag in de overstap naar Engeland.

Zondagavond maakte Brentford bekend dat het maandagochtend rond 10.00 uur bekend zou maken wie Mark Warburton op zou volgen en nu laat men weten dat Dijkhuizen het inderdaad is geworden. De Nederlandse coach neemt Roy Hendriksen, die vertrok als assistent-trainer bij NEC, met zich mee naar Engeland. Dijkhuizen gaat voor het eerst aan de slag buiten de landsgrenzen: Excelsior was zijn eerste profclub als trainer.

"We wilden iemand hebben die onze toekomstvisie zou delen. We willen een innovatieve club zijn in alles wat we doen en een trainer hebben, die ook op die manier denkt. Dat was voor ons erg belangrijk", zegt Brentford-eigenaar Matthew Benham op de clubwebsite. "De zoektocht was uitgebreid en we hebben over veel kandidaten nagedacht, maar Marinus was de unanieme keuze van iedereen die in het proces werd betrokken."

Wordt Marinus Dijkhuizen een succes bij Brentford FC, denk je?

Meer nieuws

Jan Boskamp neemt per direct afscheid en komt niet meer op tv als analist
38
Real Madrid verovert mede dankzij grote fout Maatsen vijftiende Champions League
227
Fans bestormen veld tijdens CL-finale vanwege knotsgekke weddenschap influencer
37
Groot beveiligingslek: Champions League-finale na 20 seconden stilgelegd
11
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
30
Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties