Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dijkhuizen weet niets van eis City aan NAC: 'Ik heb altijd de regie gehad'

Laatste update:

NAC heeft sinds een aantal jaar een samenwerkingsverband met Manchester City. De Premier League-club stalt jaarlijks meerdere spelers in Breda, om hen te laten rijpen op Eredivisie-niveau. Hoewel NAC volgens de gelekte documenten de spelers vijftig procent van alle wedstrijden in actie moet laten komen, is daar bij Dijkhuizen niets over bekend. "NAC had er natuurlijk een belang bij om ze te laten spelen, maar nooit is mij verplicht om een City-speler op te stellen", laat hij in een reactie weten aan BN DeStem. "Ik heb altijd de regie gehad over de opstelling, anders was ik natuurlijk meteen gestopt."

In een eerder stadium gaf ook Vreven al aan dat hij zich niet herkent in de genoemde afspraken. "Ashley Smith-Brown vonden wij niet goed genoeg, terwijl Brandon Barker ook vaak op de bank zat. Het is wel zo dat als een speler niet speelt, zoals met David Faupala, hij kan worden teruggehaald door City", reageert Dijkhuizen. NAC zou op zijn beurt met Helmond Sport hebben afgesproken dat de vijf huurlingen minimaal 75 procent van de wedstrijden moeten spelen. Bodi Brusselers, Jordan van der Gaag, Bart Meijers, Diego Snepvangers en Richelor Sprangers spelen op huurbasis bij de club uit Helmond.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
61
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties