Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dijks: 'Het grappige is ook dat hij me na die duels belde'

Laatste update:

Dijks zegt in De Telegraaf dat hij in de put zat, maar dat Streppel hem eruit trok. Bovendien adviseerde de trainer van Willem II hem een mental coach en daar had Dijks baat bij. "Daar pluk ik nu de vruchten van. Ik durfde in de groep mijn mening te geven. Maar ik werd ook geprikkeld om acties te maken", blikt Dijks terug in de ochtendkrant. "Wat ik in het veld ook deed, de trainer stond achter mijn beslissingen."

"Het grappige is ook dat ik nu drie belangrijke wedstrijden voor Ajax heb gespeeld en hij me na die duels belde", laat Dijks weten. Streppel gaf hem aan wat er volgens hem goed ging en wat nog wel beter kon: hij is zijn ex-speler niet vergeten en houdt hem dus nog in de gaten. Dat geeft Dijks een goed gevoel, zegt hij. "We hebben een bijzondere relatie opgebouwd. Dat vind ik mooi." Zaterdagavond zien de twee elkaar terug rond Ajax-Willem II.

Wiens avond wordt het in Amsterdam? Die van Mitchell Dijks, die vorig seizoen uitblonk bij Willem II? Of stapt Richairo Zivkovic, die nog niet de eerste spits mag zijn bij Ajax, in de schijnwerpers? #ajawil #eredivisie #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


-
Jurgen Streppel is een hele goede people's manager

Meer nieuws

Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
0
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
2
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
7
César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
1
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
36
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties