Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dijks verliest van Juventus; Roma heeft Kluivert en Karsdorp niet nodig

Laatste update:

Juventus - Bologna 2-0
De regerend landskampioen legde de basis voor de zege in het eerste kwartier. Paulo Dybala opende na elf minuten voetballen de score door een rebound te benutten, waarna de 2-0 van Blaise Matuidi kort erna volgde. De Franse middenvelder werkte van dichtbij binnen, nadat Cristiano Ronaldo de bal op de achterlijn had voorgetrokken.

De Portugese superster was zelf in de eerste helft ook nog dicht bij een treffer, maar had de pech dat doelman Lukasz Skorupski bij de les was. Dijks was bij Bologna basisspeler, maar de voormalig Ajacied wist het Juventus eigenlijk niet echt lastig te maken. De ploeg van Allegri zocht in de tweede helft geduldig naar een derde treffer, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een marge van twee. Dijks werd vier minuten voor tijd gewisseld.

AS Roma - Frosinone 4-0
Frosinone was afgelopen weekeinde dicht bij een stunt tegen Juventus, dat pas in de slotfase uitliep naar een 0-2 overwinning, maar in het Stadio Olimpico had de promovendus weinig te zoeken. Roma, met Kluivert en Karsdorp op de reservebank, speelde een prima eerste helft en leidde bij rust al met 3-0. De score werd na twee minuten voetballen geopend door Cengiz Ünder: de Turks international speelde Lorenzo Crisetig door de benen en haalde vervolgens van afstand doeltreffend uit.

Door doelpunten van Javier Pastore en Stephan El Shaarawy wist de ploeg van coach Eusebio Di Francesco zijn voordelige marge vervolgens nog in de eerste 35 minuten uit te breiden. Roma nam na de onderbreking gas terug, maar sloeg in de slotfase via Aleksandar Kolarov toch nog voor een vierde maal toe. Kluivert en Karsdorp zaten overigens de gehele wedstrijd op de bank.

-

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
1
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
1
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
19
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties