Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dilan Yesilgöz nam na Almere City - Ajax contact op met Sjaak Swart

Laatste update:

Bij het eerste moment werd Kristian Hlynsson in de mangel genomen door twee verdedigers van Almere City. Het tweede moment vond plaats in de tweede helft, toen Kenneth Taylor naar de grond ging na een contactmoment met Peer Koopmeiners.

"Ik heb de wedstrijd zelf niet gezien, ik was op de redactie van De Telegraaf, maar ik heb na de tijd wel even met Sjaak Swart gebeld", begint Yesilgöz dinsdagavond de uitzending van Vandaag Inside. "Hij vond het beide penalty's."

Yesilgöz staat bekend om haar voorliefde voor de club uit Amsterdam. Als Minister van Justitie en Veiligheid sprak de VVD-politicus zich al meermaals uit over situaties bij Ajax. René Zegerius, de man van Yesilgöz, heeft sinds kort zitting genomen in de bestuursraad van Ajax.

Van der Gijp kon zich wel vinden in de besluiten van Nijhuis. "Dit zijn gevalletjes... Als je ze geeft is het prima, als je ze niet geeft kan het ook. Dit (de situatie van Hlynsson, red.) is een schermutseling. Taylor ziet die verdediger aankomen. Goed gefloten Bas!", sluit Gijp af met een compliment.

Wilfred Genee stak in de uitzending op cynische wijze van wal. "Voormalig topscheidsrechter, goed dat je er bent", zo kreeg Nijhuis, die aan de bar zat in de dagelijkse talkshow, te horen. "Voormalig topscheidsrechter ook echt. Ongelooflijk, wat is dit nu?", reageerde de ervaren scheidsrechter met een kleine glimlach om zijn mond.

"Had jij gedronken die avond ervoor?", wilde Genee weten van Nijhuis. "Wat is dit, wat zijn dit voor vragen?", counterde de arbiter. "Jij hebt in het eerste kwartier, van de zevende tot vijftiende minuut, vier gele kaarten gegeven. Dat zijn twee meer dan in je hele carrière. En uiteindelijk heb je acht gele kaarten uitgedeeld in die wedstrijd."

Eredivisie
Almere City FC
2 - 2
Ajax

Meer nieuws

Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
1
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
10
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
9
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties