Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dilrosun debuteert bij Feyenoord niet op zijn meest favoriete positie

Laatste update:

Dilrosun krijgt van ESPN-verslaggever Milan van Dongen de vraag of de keuze voor Feyenoord 'als de goede stap' voelt. "Ik denk het wel, ik denk dat ik me hier goed kan ontwikkelen", zo luidt het antwoord van de onlangs aangetrokken aanvaller. "Ik denk dat dit momenteel de beste stap voor mij is geweest. Het vertrouwen dat ik hier krijg, de coaching van de trainer ook. Ik denk dat dit een goede trainer voor mij is en de club geeft me gewoon vertrouwen. Ik denk dat dat voor mij nu belangrijk is." Wat volgt is een vraag over de favoriete positie van Dilrosun, die Hertha BSC verliet voor een terugkeer in Nederland.

"Vorig jaar heb ik mijn beste wedstrijden op de tien-positie gespeeld", verwijst Dilrosun naar zijn laatste seizoen als speler van Hertha. "Ik denk dat ik liever op rechts speel, maar links maakt me ook niet uit", aldus de 24-jarige buitenspeler, die zaterdag tegen Union Sint-Gillis op de linkerflank opereerde bij Feyenoord. "Ik wil niet zeggen dat ik het allemaal kan, maar ik kan overal spelen, ja." Dilrosun sprak reeds met Slot over de beste positie voor de zomeraanwinst. "Ik belde met hem voordat ik naar Feyenoord kwam en toen zei hij: 'of rechtsbuiten of op tien'. Maar toen is Luis Sinisterra weggegaan en op dit moment ben ik linksbuiten. Binnenkort heb ik een gesprek met hem en zullen we wel zien wat er gebeurt", zo besluit de Feyenoorder.

Slot was zaterdagmiddag complimenteus richting debutant Dilrosun, ondanks de 0-4 nederlaag van Feyenoord op het eigen trainingscomplex. "Ik heb vanmiddag gezien waarom we hem graag wilden hebben", zo zei de verliezende trainer tegen het Algemeen Dagblad. "Hij kan op snelheid van richting veranderen en dingen forceren", aldus Slot.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Vriendschappelijke wedstrijden
Feyenoord
0 - 4
union St Gilloise
Vind jij Javairô Dilrosun een aanwinst voor Feyenoord?

Meer nieuws

Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
1
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties