Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dilrosun moet zich verantwoorden voor doelpuntenviering: 'Wat is dit?!'

Laatste update:

Feyenoord heeft zondagmiddag niet weten te winnen van NEC. De Nijmegenaren hadden in de eerste helft niets te vertellen in De Kuip, maar boekten uiteindelijk, mede door een blunderende Justin Bijlow, toch een resultaat: 2-2.

Dilrosun kende wel een persoonlijk succesje. Hij kreeg de bal na ruim een kwartier spelen na een chaotische situatie op randje zestien voor zijn voeten. De rechtsbuiten aarzelde niet en krulde de bal heerlijk in de verre hoek: 1-0.

"Ik vond dat ik niet sterk begon, maar die goal gaf me zelfvertrouwen", vertelt Dilrosun na afloop. "Een echte 'Dilrosun-goal? Haha, misschien. Hij zat er in ieder geval lekker in. Ik raakte hem heerlijk."

Kraay merkt op dat Dilrosun een opvallende manier van juichen had, daar hij zijn linkerhand voor zijn ogen hield en de rechterhand voor zijn oren. De aanvaller geeft aan dat hij niets bijzonders wil zeggen met zijn doelpuntenviering.

"Wat is dit? Is dit omdat je boos bent?", vraagt Kraay jr. zich af. "Het is niets nieuws. Ik juich al zo sinds ik hier ben aangekomen", geeft Dilrosun aan. "Het is gewoon een celebration die ik met mijn dochter heb verzonnen, haha."

"Ik heb wel een moeilijke periode gekend en de club zou zelfs akkoord gaan met mijn vertrek als er een aanbieding zou komen. Ik koos er echter voor om te blijven en te vechten voor mijn plek. Ik heb weer wat kansen gekregen en ik denk dat ik die heb benut. Ik moet deze vorm behouden", aldus de vleugelspits van Feyenoord.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
62
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties