Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dinamo Zagreb is woest: 'Ajax is op rooftocht, wij moeten reageren'

Laatste update:

De achttienjarige Muric heeft een vierjarig contract getekend bij Ajax, dat meent dat er alleen een opleidingsvergoeding betaald moet worden. Daar denkt Dinamo anders over: de Kroatische club claimt dat Muric nog een eenjarig contract heeft en aast op een transfersom. Muric zegt dat hij dit vermeende contract zelf nooit ondertekend heeft en ook de handtekening van de vader of moeder van de dribbelaar ontbreekt. Die zou vereist zijn, omdat de verbintenis zou zijn getekend op het moment dat de aanvaller nog geen achttien was.

In Zagreb heeft men daar blijkbaar andere gedachten over. "Ajax heeft niet de omgangsvormen van een grote Europese club laten zien", briest Zdravko Mamic, de voorzitter van Dinamo. "Dit is in strijd met de reglementen van de FIFA en de regels van fair play tussen de clubs. Ajax wist dat Robert Muric een doorlopend contract heeft, een contract dat is onderschreven door de Kroatische voetbalbond. Toch hebben ze besloten om tegen de regels in te gaan."

Mamic kondigt aan dat hij gerechtelijke stappen zal ondernemen, om de belangen van zijn club te beschermen. "Wij weten hoe het werkt met transfers: eerst worden de clubs het eens over een transfersom, vervolgens mag de speler gaan praten met een andere club. Ajax is op rooftocht en daarom vinden wij dat we moeten reageren." Ajax heeft bij de transfer van Muric overigens informatie opgevraagd bij de KNVB en UEFA en is er zeker van dat het niets verkeerds doet.

Meer nieuws

Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
0
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
2
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
19
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
15
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
28
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties