Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Direct eerste versterking voor nieuwe trainer Heracles: zestienjarig talent

Laatste update:

"Joonas is een talentvolle verdediger die bij ons de tijd krijgt zich door te ontwikkelen", zegt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. "Hij is twee periodes bij ons op proef geweest en heeft zich daar bewezen. Joonas is pas na de winterstop speelgerechtigd, maar traint tot die tijd wel gewoon mee om te wennen aan onze club en speelstijl."

Met zijn zestien jaar is Vanhaanen de jongste speler ooit die een contract krijgt bij Heracles Almelo, al doet hij fysiek niet veel onder voor de andere selectiespelers. De jongeling komt over van FC Kuusysi.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
33
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties