Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Directeur Jacobs houdt eer aan zichzelf en stopt bij FC Twente

Laatste update:

De voorbije periode werd er veel druk uitgeoefend op Jacobs. De investeerders (die garant staan voor miljoenen en de club ook nog eens miljoenen lenen) willen meer invloed en ze zijn ontevreden over de manier waarop Jacobs de club leidt. Ook zijn de private financiers niet blij dat Jacobs niet iedere dag in Enschede is.

Jacobs houdt de eer nu aan zichzelf; dinsdag heeft hij zijn vertrek aangekondigd. Hij was sinds januari 2016 al actief als interim-directeur. "Sinds 11 januari heb ik me met hart en ziel ingezet om maar één doel te bereiken: het behoud van de Eredivisie-licentie van FC Twente", stelt Jacobs in een verklaring op de clubsite. "Door een geweldig team collega's, maar zeker ook door de fantastische steun van de hondstrouwe achterban, is dat uiteindelijk gelukt."

"Op 17 juni kwam, na een ongelofelijk hectische periode, eindelijk het verlossende nieuws: FC Twente blijft in de Eredivisie. Kortom een mooi resultaat. Recent heb ik aangegeven tot 1 juli 2017 beschikbaar te zijn voor de functie van algemeen en financieel directeur. Ik had mij voorgesteld om dit, kijkend naar mijn privésituatie, in een opzet te doen die het mogelijk maakt een baan hier in Twente te combineren met het blijven wonen in de Randstad."

"Alles afwegende constateer ik echter dat mijn privésituatie niet te verenigen is met een baan bij een club waarin mijn 24/7-aanwezigheid gewenst is. Een club als FC Twente verdient een directeur die dag en nacht beschikbaar is", vindt Jacobs. Hij kan dat op dit moment niet bieden, geeft hij aan. "Het is tegen die achtergrond dat ik alsnog heb besloten de directeursfunctie niet te aanvaarden. Ik kijk met heel veel plezier en voldoening terug op het achterliggende halfjaar."

Komt het nog goed met FC Twente?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties