Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dirk Kuijt vindt ruim jaar na ontslag bij ADO nieuwe trainersklus

Laatste update:

Beerschot, gedeeld koploper op het tweede niveau van België, moest vorige week onverhoopt afscheid nemen van trainer Andreas Wieland. Naar verluidt wilde de Oostenrijker terugkeren bij LASK Linz in zijn geboorteland.

Daardoor is er bij Beerschot een vacature vrijgekomen, die door niemand anders dan Kuijt moet worden ingevuld. De oud-aanvaller zat al sinds november 2022 zonder klus, toen hij aan de kant werd gezet na teleurstellende resultaten bij ADO.

Het nieuws is opvallend te noemen, daar Kuijt ruim twee weken geleden nog voor een Cypriotisch avontuur leek te staan. De 43-trainer oefenmeester zou samen met Roy Makaay aan de slag gaan bij Apollon Limassol.

Nu blijkt Kuijt toch naar de Zuiderburen te verkassen. Zijn opdracht is duidelijk: er moet promotie naar de Jupiler Pro League worden behaald.

De Katwijker zal het dan wel beter moeten doen dan in zijn tijd in Den Haag. In zeventien wedstrijden bij ADO pakte Kuijt slechts negentien punten.

Het was tot dusver Kuijts enige job als hoofdtrainer in het betaald voetbal. Voor ADO assisteerde hij bij zijn oude amateurclub Quick Boys en trainde hij de Onder 19 van Feyenoord.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
10
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ronaldo ontmoet Neymar én zorgt met uitspraak voor chagrijn bij Arsenal-fans
9
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties