Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dirk Kuyt ergert zich aan medespelers van Hakim Ziyech: 'Daar baal ik van'

Laatste update:

"Ik vond hem redelijk goed invallen, al erger ik me dan toch aan een aantal momenten waarop hij tussen de linies aangespeeld kan worden, en dan toch overgeslagen wordt", zegt Kuyt. "Daar baal ik van. Ik weet niet wat het is. Een gebrek aan vertrouwen van zijn medespelers? Je hebt ook gewoon een paar goede momentjes nodig. Ik dacht dat de goal tegen Manchester City (in de halve finale van de FA Cup, red.) misschien zo'n momentje had kunnen zijn."

René van der Gijp is op SBS 6 ook overwegend positief over de korte invalbeurt van Ziyech. "Ik vond hem niet slecht. Zeker niet", aldus Van der Gijp. "Je ziet wel: hij rent zich het lazarus. Hij weet dat die trainer dat graag heeft. Als hij één keer tien seconden stilstaat, staat die Duitser (Thomas Tuchel, red.) weer te blèren. Dus ja, je moet je toch mee." De analist vindt dat Ziyech op die manier niet in zijn kracht gebruikt wordt. "Nee, natuurlijk niet. Deze jongen moet het hebben van héél veel rust."

Van der Gijp krijgt het gevoel dat Tuchel het niet zo in Ziyech ziet zitten, omdat de voormalig Ajacied niet de aankoop is van de huidige manager van Chelsea. "Zo'n trainer die je koopt (Frank Lampard, red.) heeft toch wat langer geduld. Die denkt: ik heb hem gekocht, dus laat ik hem even de kans geven. We kijken het nog een seizoen aan. Maar die gozer die er nu is geeft die Kai Havertz eerder de kans. Duitsertjes onder elkaar, weet je wel. Die kunnen lekker met elkaar lullen. Als Ziyech er twintig maakt en twintig assists geeft heeft hij geen gezeik, maar anders wel."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties