Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dirk Kuyt uit zorgen over 'schatkist' en plaatst vraagtekens bij beleid

Laatste update:

Kuyt omschrijft de kwaliteit van de opleiding als 'de schatkist' van het Nederlandse voetbal. "De creativiteit die we hebben bij het opleiden en het succes dat we daarmee boeken, vormt uiteindelijk de toekomst van ons voetbal. Ik vind het echt geweldig om te zien wat deze jonge lichting nu weer laat zien", schrijft Kuyt in zijn column voor De Telegraaf.

De voormalig Oranje-international, tegenwoordig trainer van Feyenoord Onder-19, stelt dat de eindzege geen incident is. Kuyt maakt zich echter ook zorgen. "Als ik zie wat er bij de allerjongste jeugd allemaal is gebeurd, zoals het kleiner maken van veldjes met 6 tegen 6 et cetera, dan vraag ik me sterk af of we daar wel goed aan hebben gedaan."

"Weet je hoe Onder-17, dat nu Europees kampioen is, werd opgeleid? Allemaal op de manier waarop we het altijd deden. Niet op die hele kleine veldjes. Deze jongens hebben allemaal ook geleerd om diepte te herkennen en vanuit voetbalsituaties ruimtes te creëren. Ik snap wel dat jongetjes van zeven jaar niet direct op een groot veld elf tegen elf kunnen voetballen, maar ze moeten zoals we dat voorheen deden wel zo snel mogelijk naar die situatie."

Ben jij het eens met Dirk Kuyt?

Meer nieuws

Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik zo aan gestoord jongen...'
0
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
10
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
130
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties