Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dirk Kuyt zei na een week: 'Die kleedkamer lijkt wel een speeltuin''

Laatste update:

"Het heeft krankzinnig veel losgemaakt, na achttien jaar weer kampioen. Achteraf zijn we hartstikke blij dat we verloren bij Excelsior. Anders hadden we nooit die fantastische 14 mei meegemaakt", stelt de algemeen directeur. Op de slotdag van de competitie werd Heracles verslagen en dat leverde Gudde een flinke portie kippenvel op. "Wat er toen gebeurde in de Kuip heb ik nooit meegemaakt. Die ontlading. Martin (Van Geel, red.) sprong ongeveer door het plafond heen. Ik zag collega's huilend over elkaar heen vallen. Ik weet onder welke spanning iedereen had gewerkt."

Feyenoord kampte namelijk met een schuld van 43 miljoen euro. Met een aantal bezuinigingen hielp Gudde Feyenoord er weer bovenop. "Ik heb het nooit ervaren als bijna-faillissement. Alleen stonden alle lichten op donkerrood. Dat je op 27 februari dacht: pfff, we hebben de salarissen betaald, maar hoe gaan we dat in godsnaam in maart doen", bekent Gudde. Bovendien is Feyenoord de afgelopen jaren verder geprofessionaliseerd, waarin een belangrijke rol voor Dirk Kuyt was weggelegd. "Die zei na een week: Die kleedkamer lijkt wel een speeltuin. Door het gedrag van spelers, hun voorbereiding."

Zie jij Feyenoord zich handhaven in de top?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse zet dag voor besluit KNVB belangrijke stap richting redding van de club
5
ESPN geeft eerlijk toe waarom Ajax wél live wordt uitgezonden en FC Twente niet
24
Meerderheid Premier League-clubs stemt tegen afschaffing van de VAR
10
VZ Kort: Einde seizoen voor Manchester City-doelman Ederson Moraes
77
Juventus ontslaat Massimiliano Allegri; vervanger kan tot medio 2027 tekenen
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties