Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Discobezoek Adrien Rabiot valt verkeerd bij PSG: 'Dit is onacceptabel'

Laatste update:

Foto's en video's van Rabiot in de nachtclub werden massaal gedeeld en waren donderdag het gesprek van de dag in voetbalminnend Frankrijk, net als de uitschakeling van de ambitieuze club uit Parijs. "Ik vind zijn handelwijze en gebrek aan professionaliteit jegens de club, zijn ploeggenoten en de supporters onacceptabel", vertelde technisch directeur Antero Henrique in gesprek met RMC Sport. "Ik wil graag benadrukken dat hij tot 30 juni onderdeel blijft van onze selectie."

Rabiot en zijn entourage weigerden in de laatste maanden van het voorbije kalenderjaar over een nieuw contract te praten. Dat leidde tot een conflict tussen beide partijen: Rabiot speelde op 11 december 2018 tegen Rode Ster Belgrado (1-4) in de Champions League zijn allerlaatste duel voor de Parijzenaars. Sindsdien mag hij niet meer met de A-selectie trainen en kwam hij geen minuut meer binnen de lijnen. Hij behoorde woensdagavond dan ook niet tot de wedstrijdselectie van les Parisiens voor het weerzien met Manchester United in de Champions League.

Barcelona werd de voorbije maanden nadrukkelijk met de bijna transfervrije Rabiot in verband gebracht, maar ook Bayern München zou nog steeds in de markt zijn. Moeder en zaakwaarneemster Veronique Rabiot onthulde eerder dat de club uit Spanje vorig jaar zomer een formeel bod op haar 23-jarige zoon had uitgebracht, maar dat PSG medewerking had geweigerd. Met zijn bezoek aan de discotheek zal Rabiot zich bepaald niet geliefder bij PSG en diens aanhang hebben gemaakt.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties