Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Discussie over mogelijke titel van Jong Ajax: 'Niet uit te leggen aan de fans'

Laatste update:

Het standpunt van De Lugt is hoe dan ook niet veranderd. Hij wijst erop dat alleen de grote clubs ervan profiteren, gezien de wisselende opstellingen en de inzet van spelers uit de A-selectie. Marc Boele, directeur van de Cooperatie Eerste Divisie, erkent dat een meerderheid van de Jupiler League-clubs tegen de aanwezigheid van de beloftenelftallen is, onder de huidige voorwaarden. Een andere aanpak zou worden toegejuichd. "Dan moet je denken aan vaste selecties, een verplicht percentage zelf opgeleide spelers en een maximumleeftijd", vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Als die voorwaarden veranderen, zien de meeste clubs het wel zitten."

Michael Reiziger is het niet eens met de kritiek dat beloftenteams niets toevoegen aan de Jupiler League. "Het gaat erom dat wij spelers klaarstomen voor Ajax 1. Maar in de praktijk leiden wij ook op voor andere clubs. Dan is het toch alleen maar goed dat die spelers nu veel weerstand krijgen?", oordeelt de coach van Jong Ajax. "Wij hoeven geen spelers meer te verhuren en kunnen nu van dichtbij hun ontwikkeling volgen. Al blijven wij altijd ondersteunend aan het eerste. Dat zal ook nu niet veranderen."

"Dat we niet kunnen promoveren, maakt ons niets uit. Als topsporter is het kampioenschap het doel. Dat blijft onveranderd." Dani de Wit vindt het ook positief dat Jong Ajax in de Jupiler League speelt. "Veel clubs mogen blij zijn met onze aanwezigheid, denk ik. Als wij een uitwedstrijd spelen, komen daar meer mensen op af dan bij die clubs gebruikelijk is." De Lugt zegt juist: "Omdat kleine clubs geen spelers kunnen huren van de topclubs, zoeken ze hun heil bij buitenlandse spelers. Daar wordt het Nederlandse voetbal toch niet beter van. Ik neem Quincy Promes als voorbeeld. Weg van zijn vertrouwde omgeving begon zijn weg naar de top."

Denk jij dat Jong Ajax het kampioenschap pakt?

Meer nieuws

Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
0
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
13
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties