Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Discussie tussen Klopp en Kovac na afloop: 'Ik wilde direct zijn hand schudden'

Laatste update:

Zowel Klopp als Kovac maakte na afloop op de persconferentie duidelijk dat het om een misverstand ging en dat er geen enkel probleem tussen de twee is. "Nee, nee. Ik wilde de hand van Niko meteen na afloop schudden, maar hij mengde zich tussen zijn spelers", vertelde Klopp. "Hij wilde zijn complete selectie begroeten. Toen hij terugkwam, zei ik: 'Ik ben aan het wachten'. Hij maakte zijn excuses en ik zei: 'Geen probleem'."

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp

"Daarna wilde hij zich weer excuseren. Zo is het gegaan", luidde de versie van Klopp. Kovac had min of meer een identieke verklaring en wees erop dat het om een clash of cultures ging. "Het was grappig", gaf de trainer van Bayern aan. "We zijn in Engeland. In Duitsland is echter normaal dat je na afloop van wedstrijden de handen van je spelers schudt. In Engeland daarentegen schudden de trainers eerst elkaar handen."

"Dus ik heb in Engeland gedaan wat ik in Duitsland doe. Ik heb mijn excuses aangeboden en alles uitgelegd. En in Duitsland zullen we het doen zoals we het in Duitsland doen", besloot Kovac. Klopp en Kovac ontmoeten elkaar over drie weken in de return in de Allianz Arena, waar de teams om een toegangsbewijs voor de kwartfinales zullen strijden.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties