Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Discutabele strafschop helpt Atlético Madrid aan krappe zege

Laatste update:

Atlético Madrid schoot uit de startblokken in het Vicente Caldéron en was na een kwartier spelen als dicht bij de openingstreffer. Koke probeerde het van afstand en raakte de de lat. De bezoekers uit Engeland hadden niets te vertellen in de openingsfase en mocht van geluk spreken dat het niet op achterstand kwam. Kansen waren er voor Yannick Carrasco, Antoine Griezmann en Fernando Torres. Allen wisten zij het niet te laten bollen.

Dat gebeurde uiteindelijk na 28 minuten spelen, toen Griezmann een strafschop mocht nemen. Marc Albrighton ging de fout in en vloerde de Franse aanvaller. Scheidsrechter Jonas Ericsson wees naar de stip, daar waar de overtreding buiten het strafschopgebied gemaakt leek te worden. Het zicht van de arbiter werd echter op het cruciale moment kort belemmerd door Daniel Drinkwater. Ondanks protesten ging de bal op de stip: 1-0.

De kampioen van Engeland had weinig in te brengen woensdagavond. Het veldoverwicht was na rust eveneens voor de ploeg van Diego Simeone, maar desondanks gaven the Foxes amper kansen weg. Vlak voor tijd nam de druk van Atlético toe, want de Madrilenen wilden er hoe dan ook nog eentje bijprikken om zodoende bij de return een betere uitgangspositie te hebben. Maar de Spanjaarden braken niet door de stugge Leicester-defensie. Zodoende reist Atlético Madrid over een week met een voorsprong af naar Engeland, maar leeft de Premier League-club nog.

-
Was het een strafschop?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties