Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dissonant' van Juventus is niet fit genoeg voor return tegen Ajax

Laatste update:

Mandzukic had vorige week nog een basisplaats tegen Ajax. Hij stond zestig minuten in het veld, maar was nagenoeg onzichtbaar in de Johan Cruijff ArenA. Ook Italiaanse media schrijven maandag dat Mandzukic 'zichzelf niet is' de afgelopen weken, en dat Juventus zijn absentie wel zal kunnen opvangen. De in vorm stekende Moise Kean staat immers te trappelen om de spitspositie op te vullen, terwijl het ook een optie is om Paulo Dybala op te stellen.

De negentienjarige Kean kwam in zijn laatste zes officiële wedstrijden, waarvan twee voor de nationale ploeg van Italië, steeds een keer tot scoren. Dat is des te knapper omdat hij tweemaal als invaller binnen de lijnen kwam. Zaterdag maakte hij nog het enige doelpunt voor Juventus in de verloren uitwedstrijd tegen SPAL (2-1). In clubverband staat de teller van Kean dit seizoen op 386 minuten in 11 officiële wedstrijden, waarin hij 7 keer scoorde en een doelpunt voorbereidde.

Chiellini zal vermoedelijk opnieuw worden afgelost door Daniele Rugani. Tuttosport schrijft dat er nog een zeer kleine kans is dat de aanvoerder alsnog aan de selectie wordt toegevoegd. Martin Cácares en reservekeeper Mattia Perin zijn er niet bij, terwijl Andrea Barzagli en Emre Can wel zijn opgenomen in de groep van 21 man. Laatstgenoemde vergezelt trainer Massimiliano Allegri maandagavond op de persconferentie. Douglas Costa zit ook bij de spelersgroep, maar is niet volledig fit.

-
Is de absentie van Mario Mandzukic een groot gemis voor Juventus?

Meer nieuws

Stunttrainer met twee opeenvolgende promoties kandidaat om Ten Hag op te volgen
1
Felix Kroos maakt volgende EK-ganger Duitsland bekend; Toni grapt over nieuws
3
Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
31
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
4
VZ Kort: Martin van Geel vindt nieuwe klus in Nederland na vertrek bij Willem II
77

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties