Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dit bedrag betaalde Juventus aan PSV voor Mohamed Ihattaren

Laatste update:

Ihattaren heeft Mino Raiola als belangenbehartiger en kwam via de connecties van de markante zaakwaarnemer bij Juventus terecht, waar Raiola meerdere van zijn cliënten heeft zitten. De genoemde 1,9 miljoen euro ligt aanzienlijk lager dan het bedrag waar in eerste instantie over gesproken werd. PSV zou een bedrag van vijf à zes miljoen euro ontvangen voor Ihattaren, maar dat werd nagenoeg direct tegengesproken door Rik Elfrik van het Eindhovens Dagblad. De bonussen die Juventus eventueel betaalt worden bekrachtigd zodra Ihattaren sportieve successen behaalt.

Ihattaren maakte vlak voor het sluiten van de transferwindow de overstap naar Juventus, waar hij een contract tot medio 2025 tekende en dat hem direct heeft verhuurd aan Sampdoria. De middenvelder wacht nog altijd op zijn officiële debuut namens de Italiaanse club, daar hij vlak na zijn aankomst geblesseerd raakte. In de wedstrijd tegen Internazionale zat hij op de bank op 12 september, de daaropvolgende duels ontbrak hij bij de wedstrijdselectie. Het is niet bekend hoe lang Ihattaren nog uit de roulatie is. Afgelopen zondag verloor Sampdoria van Ihattarens eigenlijke werkgever Juventus (3-2).

Afgezien van de transfer van Cristiano Ronaldo naar Manchester United viel er bij Juventus niet heel veel te beleven afgelopen zomer. De Italiaanse grootmacht zat een groot gedeelte van de transferwindow achter Manuel Locatelli aan, die vlak voor het verstrijken van de markt werd ingelijfd. Naast de 1,9 miljoen euro voor Ihattaren betaalde Juventus 5,4 miljoen euro aan Santos voor Kaio Jorge. Daarvan ging 3,9 miljoen euro naar het management van de speler en hield de Braziliaanse topclub er 1,5 miljoen euro aan over. Het contract van de spits zou eind december aflopen bij Santos, wat de relatief kleine vergoeding voor de club verklaart.

Meer nieuws

Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
4
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
6
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
7
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
7
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
17
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties