Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dit ging veel verder dan alleen kritiek, van Ten Hag werd een dwaas gemaakt'

Laatste update:

"Erik ten Hag is gekleineerd en belachelijk gemaakt, beschimpt en uitgelachen. De kritiek was soms terecht, in zijn eerste vijf maanden was er geen spoortje van verbetering zichtbaar, maar dit verhaal ging veel verder dan kritiek alleen. Van Ten Hag werd een karikatuur gemaakt, een dwaas", steekt hij van wal. "Ten Hag is nu eenmaal geen typisch Amsterdamse geinponem, geen olijke allemansvriend met lijntjes naar de Mokumse pers, of naar de broodje-bal-kaartclubjes op de Toekomst."

Meer: Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

"Hij is stug, stronteigenwijs. Hij ging als een olifant door de Amsterdamse kast vol klassiek porselein. Zijn staf lekte daarbij zo hevig, dat er geen familiepak incontinentieluiers tegenop kon", gaat Mossou verder. De columnist vervolgt echter dat iemand die zulke tegenwerkingen overwint vanzelf iets heldhaftigs krijgt. Dat Ten Hag daarnaast overwintering in de Champions League, een bijna unieke prestatie voor Ajax deze eeuw, voor het grijpen heeft, zorgt ervoor dat hij er een stuk beter op staat in de Johan Cruijff ArenA.

"Natuurlijk heeft zijn selectie veel kwaliteit, er zijn bakken met geld in geïnvesteerd, maar dat was bij het Ajax van pakweg 2006/07 niet heel anders, met Maarten Stekelenburg, John Heitinga, Jaap Stam, Gabri, Edgar Davids, Wesley Sneijder en Klaas-Jan Huntelaar in een en dezelfde as", legt Mossou uit. "Als hij straks geen kampioen wordt, gaat de botte bijl er ongetwijfeld weer in, want zo gaan die dingen. Tot die tijd tekent Ten Hag voor de revanche van het jaar."

Vind jij dat Erik ten Hag te veel kritiek heeft gekregen?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
17
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
16
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties