Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dit heb ik aan zien komen, ik ben niet voor niets vertrokken'

Laatste update:

Fraser liet deze week rustig weten dat overdracht van kennis en cultuur gewoon is en dat hij zich geen zorgen maakt. Fontein is benieuwd of de positie van de coach echt veilig blijft en zegt dat de naderende aanstelling van Gao geen grote surprise is. "Dit heb ik aan zien komen. Ik ben niet voor niets vertrokken. Wang doet wat hij wil, maar je kunt geen club runnen op die afstand."

"Daarom had ik een sterk team klaarstaan met Dick Advocaat, Rob Jansen, Harro Knijff en Kees Jansma. Je moet je hard opstellen hier. Ik heb medelijden met Jan Willem Wigt", aldus Fontein in het Algemeen Dagblad. In maart van dit jaar stapte hij op als algemeen directeur in Den Haag. Hij voelde onvoldoende vertrouwen van de kant van Wang om het belang van de club optimaal te dienen.

Later bleek dat Fontein in de ogen van Wang een veel te hoog salaris vroeg. Anderzijds werd duidelijk dat de Chinese baas van ADO Den Haag de beoogd directeur een bizar takenpakket had meegegeven, waaraan nooit voldaan zou kunnen worden. Hij mocht zich niet meer met het technische gedeelte binnen de Haagse club bemoeien en moest op wedstrijddagen als eerste in het stadion zijn en pas als laatste mocht vertrekken.

De aanwezigheid van Hui Wang bij ADO is...

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
4
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties