Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dit is Ajax niet, dus je moet ze eigenlijk ook niet als Ajax beoordelen'

Laatste update:

"Wat ze beter deden vandaag", begint Perez zijn betoog bij Dit was het Weekend van ESPN. "Het in stelling brengen van de fysiek sterke jongens, Steven Bergwijn en Brian Brobbey. Dit leek nog ergens op."

"Inspelen en dan een actie", gaat de Deen verder. "Dat lukte vrij aardig bij Ajax in de eerste helft, vond ik. Ze hadden ook aardig goede voorzetten. Die goal van Hlynsson (de 2-1, red.), hele knappe goal."

Perez was daarnaast ook positief over de manier waarop Ajax zich herpakte na de tweede goal van Utrecht. "Ik vond ook enigszins dat ze na de 2-0 iets hadden van: 'Jongens, dit kan echt niet. Het is nu wel echt serieus, wat we aan het doen zijn.'"

Desalniettemin velt Perez een hard oordeel over Ajax. De analist verwacht dat Ajax mee zal doen om de play-offs voor Europees voetbal en dat de achterstand op de bovenste plekken al te groot is geworden.

"Het is te weinig voor een topclub", zegt Perez over het spel van de Amsterdammers. "Maar het is niet te weinig voor een ploeg die zeventiende staat. Dit is Ajax niet, dus je moet ze eigenlijk ook niet als Ajax beoordelen."

Ajax verloor de wedstrijd in de Galgenwaard uiteindelijk met 4-3 door een late treffer van Oscar Fraulo. Door de nederlaag staat de ploeg nu op de zeventiende plaats in de Eredivisie, met vijf punten uit zeven wedstrijden.

Meer nieuws

Vangelis Pavlidis lijkt AZ te verlaten voor Champions League-deelnemer
6
'Gimenez topprioriteit voor Milan; enorme vraagprijs kan struikelblok vormen'
8
Het Braziliaanse voetbalsprookje en een magisch jaar in de Bundesliga
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Liverpool wil concurrent óf vervanger van Salah uit de Premier League strikken
4
'Real Betis wil dure en overbodige reservespeler overnemen van Ajax'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties