Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dit is de eerste keer in mijn loopbaan dat ik zo'n moeilijke fase meemaak'

Laatste update:

"Dit is de eerste keer in mijn carrière dat ik zo'n moeilijke periode meemaak. Het is moeilijk uit te leggen. Ik moet gewoon hard werken om terug te komen. Dat moet ik doen en dat moet de rest van het team van Chelsea ook doen. We dachten dat we na de zege op Arsenal (2-0, red.) de weg omhoog konden inzetten, maar daarna ging het direct weer mis", zo wordt de Belgisch international geciteerd door de Franse media.

"Ik zat tegen Porto op de bank en ben niet langer incontournable (onmisbaar, red.). Dat ben je wel als je goed speelt, maar dat is nu dus niet het geval. Ik geloof dat de manager een signaal wilde afgeven door mij te wisselen. Ik lees niet alles wat hij vertelt, maar hij legt wel altijd alles uit. Ik maak mij geen zorgen over José Mourinho, want hij is de beste coach ter wereld en weet met druk om te gaan. Ik hoop zelf sterker terug te komen."

De 24-jarige Hazard wil zijn vorm ook hervinden omdat het EK in Frankrijk voor de deur staat. "We beseffen dat we het kunnen winnen, er is kwaliteit genoeg in deze groep. We gaan ervoor werken. We willen echt iets groots neerzetten in Frankrijk, maar dan moet alles wel meezitten. Het EK is echter nog niet voor morgen, eerst moeten we nog een goed seizoen proberen te spelen", besluit de ex-speler van onder meer Lille.

Zou jij Eden Hazard in de basis zetten bij Chelsea?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
7
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
88
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
17
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties