Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dit is diep zonde, het is een verloren seizoen voor AZ'

Laatste update:

Krul vond het 'diep zonde', zo vertelde hij na afloop voor de camera van FOX Sports. "Dit is een verloren seizoen voor AZ." Verdediger Ron Vlaar sloot zich bij de woorden van de huurling van Newcastle United aan.

"Echt bizar hoe weinig er vandaag over was van die fantastische wedstrijd van donderdag. We staan nu met lege handen. Ik baal daar enorm van", zo doelde Vlaar op de eerdere 3-0 overwinning in het AFAS Stadion. FC Utrecht gaat nu de tweede voorronde van de Europa League in.

SENSATIE!?? FC Utrecht poetst de 3-0 van AZ Alkmaar weg, krijgt in de slotseconde DE kans op de beslissende 4-0, maar Tim Krul pakt een strafschop van Sebastien Haller! ??

Geplaatst door voetbalzone op zondag 28 mei 2017

-

Meer nieuws

Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
0
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
21
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
7
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
17
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties