Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Georges Mikautadze kan Rafael van der Vaart nog steeds niet bekoren

Laatste update:

"Volgens mij zei de commentator dat Sven Mislintat het tóch goed gezien had", doelt Van der Vaart in Studio Fußball op het feit dat de voormalig technisch directeur van Ajax vorig jaar zomer een basisbedrag van 16 miljoen euro neerlegde voor Mikautadze.

De analist zag Mikautadze scoren tegen Turkije, maar erg veel indruk maakte dat niet op de voormalig middenvelder van onder meer Ajax. "Het is gewoon een toevalstreffer", zo klinkt het oordeel over het allereerste doelpunt van Georgië op een eindtoernooi.

"En het was geen Ajax-speler", verwijst Van der Vaart naar het tegenvallende halfjaar van Mikautadze in Amsterdamse dienst. De Georgische spits wist in negen duels namens Ajax geen enkele keer te scoren. Al snel volgde een terugkeer bij FC Metz, dat hem inmiddels dus aan Monaco heeft verkocht.

Presentator Sjoerd van Ramshorst schuift direct naar voren dat Mikautadze bij Metz weer helemaal opbloeide. "Hij heeft er bij Metz veertien gemaakt in een halfjaar tijd. Bij Ajax heeft Mikautadze nooit in de spits gespeeld. Hij stond altijd aan de buitenkant."

Van Hooijdonk


Pierre van Hooijdonk is een stuk milder voor de trefzekere Mikautadze. "Hij was elke keer bij het gevaar van Georgië betrokken. Hij is misschien toch niet zo slecht als we allemaal denken. Want hij was vanavond echt nadrukkelijk aanwezig. En dat is toch knap op dit niveau?"

Van der Vaart beaamt dat Mikautadze een ruime voldoende scoorde met zijn optreden tegen Turkije. "Maar bij Ajax liet hij het niet zien", zo klinkt het tot slot in de analyse over de Georgische doelpuntenmaker.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Turkije verslaat tiental Tsjechië en krijgt op papier gunstige achtste finale
44
Nederland speelt tegen Roemenië en heeft ook daarna in potentie gunstig schema
71
Oranje treft Roemenië na daverende stunt van Georgië tegen Portugal
99
Van Hooijdonk baalt: 'Van Basten richt pijlen al vijf jaar op hem, makkelijk'
35
Zeer ongunstige ontwikkeling voor Nederland in duel Tsjechië - Turkije
80
Rafael van der Vaart moet hotel noodgedwongen en in badjas verlaten
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties