Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dit is Kenneth Taylor x10: heeft meer techniek, overzicht, snelheid en kracht'

Laatste update:

"Wat ik leuk vind aan Warren Zaïre-Emery, is dat hij heel vaak loopacties maakt om passlijnen open te zetten", begint Özturk in een video-item van Voetbal International. "Dat doen jongens van 25 jaar, zoals een John McGinn (29 jaar, red.) bij Aston Villa. Zaïre-Emery loopt ook nog eens door, omdat hij weet dat hij de volgende actie in balbezit kan komen."

"Dan denk ik: iemand die net zeventien jaar is en dat al doorheeft… Jeetje, dat vind ik echt waanzinnig.", vervolgt de journalist. "Zaïre-Emery doet het niet één keer, dat je denkt: het kan toeval zijn. Kenneth Taylor maakt bij Ajax bijvoorbeeld ook weleens zulke loopacties en de volgende keer doet hij het niet en denk je: oh, hij snapt het niet.. Zaïre-Emery is Taylor met meer techniek, overzicht, snelheid en kracht. Hij is Kenneth Taylor keer tien."

Özturk noemt Zaïre-Emery 'een hele speciale speler' en is van mening dat diens trainer Luis Enrique telkens met zijn neus in de boter valt. "Hij wordt bondscoach van Spanje en een zestienjarige Gavi breekt door. In de finale van de Nations League (2021, 1-2 verlies tegen Frankrijk, red.) stelt hij hem dan gewoon op. Pedri is een ander voorbeeld. Spanje speelt in 2021 een EK en hij is net doorgebroken bij Barcelona. Luis Enrique posteert hem ook in de basis."

Özturk krijgt bij Zaïre-Emery hetzelfde gevoel als bij de twee talenten van FC Barcelona. "In zo'n eerste trainingsweek zijn veel belangrijke spelers nog afwezig en valt zo'n jongen direct bij PSG op. Uiteindelijk speelt hij alles in de voorbereiding en in de Ligue 1 heeft hij bijna geen minuut gemist. Dat Zaïre-Emery Manuel Ugarte achter zich heeft als defensieve middenvelder is natuurlijk zeer belangrijk, maar Zaïre-Emery is nu al de baas op het middenveld bij Paris Saint-Germain", stelt Özturk.

Het toptalent van PSG brak in februari een record toen hij tijdens de kraker tegen Bayern München in de basis mocht starten in de achtste finales van de Champions League. Met zijn 16 jaar en 343 dagen werd hij de jongste basisspeler ooit in de knock-outfase van het miljardenbal.

Inmiddels heeft Zaïre-Emery al 45 officiële duels achter zijn naam staan voor les Parisiens, waarin hij goed was voor 4 goals en 5 assists. Eind oktober liet hij doelman Marco Bizot kansloos met een geweldig afstandsschot bij een 2-3 zege op Stade Brest. De verwachting is dat hij deze donderdag voor het eerst door bondscoach Didier Deschamps wordt opgeroepen voor de EK-kwalificatiewedstrijden van Frankrijk tegen Gibraltar en Griekenland, die later deze maand op het programma staan.

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
9
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties