Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dit is schandalig, wat als Valdés naar een andere club zou zijn gegaan?'

Laatste update:

Guti hekelt de beslissing van AS Monaco om Valdés niet te contracteren. "Ongelooflijk wat Valdés overkomt, de houding van AS Monaco is schandalig", stelt de oud-middenvelder. "Ja, ik weet dat het zaken zijn. Maar wat als hij het seizoen bij Barcelona had afgemaakt en hij voor meer geld bij een andere club had getekend? Wat zou er dan zijn gebeurd? Ik herhaal, dit is schandalig."

Valdés maakte in januari 2013 al bekend dat hij zijn aflopende contract met Barcelona niet zou verlengen. Enkele maanden voor zijn blessureleed kwam de doelman tot een vergelijk met Monaco, over een contract voor vier seizoenen. Zaakwaarnemer Ginés Carvajal speelt het hard tegen hard. "Victor heeft al een vierjarig contract getekend en daar gaan we ze aan houden", verzekerde hij donderdag. Valdés mag de trainingsfaciliteiten van Barcelona gebruiken om aan zijn herstel te werken, ook al liep de contractuele samenwerking drie dagen geleden af.

Denk jij dat Victor Valdés voor komend seizoen een nieuwe club gaat vinden?

Meer nieuws

Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
0
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
14
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
6
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties