Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dit is symptoombestrijding van KNVB, waar blijft die voetbalwet?'

Laatste update:

De coach doelde uiteraard op de dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen, die tijdens een amateurduel dusdanig werd mishandeld, dat hij uiteindelijk het leven moest laten. "Van de week las ik nog over een man die in Amerika voor de metro werd geduwd tijdens een woordenwisseling. Men stak geen vinger uit om hem te helpen, maar er was wel tijd om een foto van het incident te maken. Op het sportpark waren ook mensen die de grensrechter konden helpen. Men is alleen bang geworden."

"De wijze waarop de politiek en de KNVB nu reageren vind ik ook verwerpelijk", vervolgt Verbeek op de website van de Alkmaarders. "Wat ze nu doen is symptoombestrijding, maar waar blijft die voetbalwet? Ze laten ons elke keer weer in de kou staan. Dit probleem verhelp je niet door afgelasting of een minuut stilte, hoe netjes dat ook is richting de betrokkenen. Dinsdag gaat iedereen weer vrolijk verder. Vorig jaar werd een toeschouwer doodgeschopt door een speler. Is daar iets mee gedaan?"

Uiteindelijk vond de coach ook nog tijd om het duel van komend weekend te belichten. Zo liet hij weten dat Mattias Johansson de plek van de geschorste Dirk Marcellis over zal nemen, terwijl Giliano Wijnaldum de geblesseerde Donny Gorter aflost als linksback. Het is echter afwachten of het duel wel doorgang vindt. "We hebben een prima veld, maar dat geeft met dit weer geen garanties. De scheidsrechter bepaalt of de wedstrijd zaterdag doorgaat."

-
Het is tijd voor een voetbalwet

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties