Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dit is uniek in de wereld, deze club is groter dan Ajax en Feyenoord'

Laatste update:

Rangers begon in 2012 na het bankroet op het vierde niveau: "Maar er zaten altijd zeker veertigduizend toeschouwers bij thuiswedstrijden. Of het nou in de vierde divisie was, of zoals dit seizoen in het Championship. Dat is uniek in de wereld. Deze club is groter dan Ajax en Feyenoord. Ze hebben de schouders eronder gezet toen het faillissement een feit was en zijn nu alweer terug, zoals Juventus al eens flikte toen ze na een schandaal werden teruggezet naar de Serie B. Iedereen bij Rangers hunkerde naar het Premiership, zoals het Premiership hunkerde naar Rangers", vertelt hij aan Voetbal International.

Konterman schrijft een groot deel van de successen van Rangers op het conto van manager Mark Warburton, die volgens de oud-verdediger afscheid heeft genomen van het traditionele kick-and-rush voetbal en zijn team meer volgens de Europese leest laat spelen. Hij denkt dan ook dat de kersverse promovendus volgend seizoen meteen weer bovenin het Schotse Premiership mee gaat draaien.

Denk je dat Rangers FC volgend seizoen meteen weer bovenin mee gaat doen?

Meer nieuws

Verweij raadt Ajax en Feyenoord aan toe te slaan: 'Hij kan een sensatie worden'
0
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
7
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties