Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dit is vervelend voor andere clubs, want hij is met afstand de beste'

Laatste update:

De 34-jarige Terry werkt inmiddels al jaren samen met Mourinho en kan zich niet indenken dat Chelsea door iemand anders wordt geleid. "Ik was verschrikkelijk blij dat hij terugkwam en ik ben enorm blij dat hij vier jaar langer blijft", stelt hij. "Het is goed nieuws voor Chelsea en vervelend nieuws voor de rest, want hij weet hoe hij wedstrijden moet winnen. Hij kent iedereen en alles van buiten en van binnen."

The Special One brengt volgens Terry vooral stabiliteit. Dat onbrak eraan bij Chelsea gedurende de periode dat Mourinho werkzaam was in Milaan en Madrid. "In die vijf, zes jaar hebben we dat moeten missen. Nu is weer alles stabiel hier, het is rustig. De manager vraagt nog wel steeds iedere dag het uiterste van ons. Daarom is hij met afstand de beste ter wereld. Hij is ontzettend gedreven en wil altijd het maximale uit iedere speler halen", besluit de verdediger.

José Mourinho is de beste manager ter wereld

Meer nieuws

'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
13
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
11
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
6
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
280

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties