Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Mike Verweij onthult de opmerkelijke positie waar Brian Brobbey speelde tijdens oefenduel Nederlands elftal

Laatste update:

"Brian Brobbey werd in het partijtje met die amateurs alleen als linksbuiten gebruikt", weet Verweij. "Dat is natuurlijk wel heel vervelend voor zo'n jongen. Want dan weet je in ieder geval dat je niet meer in de plannen van Ronald Koeman voorkomt als spits", doet de journalist alvast een voorspelling over het perspectief voor Brobbey de rest van het toernooi.

De Ajax-spits maakte dit EK nog geen enkele speelminuut bij Oranje. Hetzelfde geldt voor collega-spits Joshua Zirkzee, terwijl ook mannen als Steven Bergwijn, Matthijs de Ligt, Ryan Gravenberch, Ian Maatsen en Daley Blind het reservehesje nog niet uit hoefden te doen.

Brobbey was, klaarblijkelijk als linksbuiten, wel trefzeker in het met 6-1 gewonnen oefenduel. Wout Weghorst (2x), Micky van de Ven (2x) en Jeremie Frimpong namen de andere treffers voor hun rekening.

Maar als linksbuiten hoeft Brobbey niet op speeltijd te rekenen, denkt Verweij. "Gakpo speelt er, Depay wil er spelen, Donyell Malen wil er graag spelen, Steven Bergwijn wil er graag spelen", zo somt hij alternatieve keuzes voor Koeman op. "En dan komt Zirkzee erachteraan. Dus dan weet Brobbey wel hoe laat het is."

Dat Brobbey in de achtste finale tegen Roemenië überhaupt gaat spelen is een illusie, zo denkt de journalist. "Dat gaat zéker niet gebeuren. Brobbey heeft natuurlijk de pech gehad dat hij geblesseerd raakte aan zijn hamstring."

Verweij verplaatst zich even in de schoenen van de fysiek ijzersterke aanvalsleider. "Ik denk dat hij beter naar Amsterdam kan gaan om lekker met Farioli te gaan trainen en zich voor te gaan bereiden op het nieuwe seizoen, want ik vermoed dat hij geen minuten gaat maken", aldus de Ajax-watcher.

Meer nieuws

Afellay: 'Hij is de beste dit EK, hij speelt hierna niet meer bij zijn club'
0
Jude Bellingham geeft kraakheldere uitleg over woorden direct na wondergoal
11
Spanje schrikt even van Georgië maar geeft vervolgens masterclass: 4-1
68
Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
44
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
12
Georgië zorgt voor absolute sensatie en komt op 0-1 tegen Spanje
19

Meer sportnieuws

Reacties