Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dit jaar bij Barcelona was de meest vervelende periode in mijn carrière'

Laatste update:

"Uiteindelijk ben ik wel blij dat ik in de slotfase van het seizoen toch nog mijn debuut heb kunnen maken. Verder was het de meest vervelende periode in mijn carrière. Niet alleen vanwege de blessure. Je komt bij een nieuwe club en dan wil je de mensen laten zien wat je kan, maar dat is door de blessure niet mogelijk. Bovendien moest ik wennen aan een nieuwe cultuur en een nieuwe stad."

"Het was niet makkelijk, maar uiteindelijk ben ik blij dat ik er ben. Voor mij is het zaak om het jaar zo snel mogelijk te vergeten. Ik ben blij dat ik weer kan trainen en spelen. Bij Barcelona spelen de beste voetballers van de wereld en ik leer iedere dag veel van ze", aldus Vermaelen tegen Sky Sports.

Denk je dat Thomas Vermaelen komend seizoen wel een goed seizoen draait?

Meer nieuws

KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
1
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
16
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
80
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
33
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
63

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties