Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dit kan heel goed het begin van het einde worden voor De Boer bij Ajax'

Laatste update:

Volgens de chef voetbal van De Telegraaf zijn het resultaat en beeld van de wedstrijd in overeenstemming met de dramatische tweede helft van vorig seizoen. Driessen vindt de vraagtekens bij de houdbaarheid van De Boer in Amsterdam dan ook gerechtvaardigd: de chemie tussen de trainer en de spelers is uitgewerkt. "Met de uitschakeling beschaamde De Boer het in hem gestelde vertrouwen. En daarvoor draagt hij als enige eindverantwoordelijkheid."

"Het gegeven dat Ajax slechts vijf weken voorbereiding heeft gehad, is ongeldig. De Boer wist wanneer de twee belangrijkste Europese wedstrijden van het seizoen geprogrammeerd stonden en waarom de spelers niet twee weken eerder opgetrommeld?", vraagt Driessen zich af. De journalist weet dat een goede reeks in de Eredivisie en plaatsing voor de groepsfase van de Europa League de pijn kan verlichten en de druk op de trainer kan wegnemen. "Toch lijkt een scheiding tussen Ajax en de trainer uiteindelijk het beste voor alle partijen", zo oordeelt hij.

-
Frank de Boer doet er goed aan om Ajax volgend jaar zomer te verlaten

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
5
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
1
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
21
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties