Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dit raakt mij, ik heb het idee dat we in het zicht van de haven stranden'

Laatste update:

"Mede op verzoek van mij is er een tweekoppige directie gekomen. Ik ben op mijn best als ik grenzeloos vertrouwen in iemand heb. Als je ziet wat Hans in twee jaar heeft neergezet... Dit raakt mij, ik heb het idee dat we in het zicht van de haven stranden", zegt een aangeslagen Goetzee in een eerste reactie, geciteerd door BN DeStem.

"Ons doel was de middenmoot van de Eredivisie. Vraag mij niet waarom het nu niet loopt op het veld, ik kan daar geen antwoord geven. Als ik zie hoe Manchester City reageert op Hans, dat Mitchell van der Gaag voor hem gekomen is... Hij heeft echt heel veel goede dingen gedaan. Misschien zijn we te snel gepromoveerd en was het fundament te broos", stelt Goetzee.

Eerder op de vrijdag liet trainer Van der Gaag al weten niet blij te zijn met de recente ontwikkelingen bij de huidige nummer zeventien van de Eredivisie: "Het is heel onwerkelijk allemaal. Ik ben net drie maanden bezig hier... Ik ben zelf kritisch genoeg, maar dit lost niks op: op de korte termijn zéker niet. Dat heb ik ook gezegd. Ik heb mijn mening gegeven en verder kan ik weinig doen."

Verwacht jij dat NAC Breda dit seizoen degradeert?

Meer nieuws

Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
2
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
6
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties