Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dit Real Madrid doet me denken aan het grote Milan, 'mijn' AC Milan'

Laatste update:

"Ik hou van elftallen die de bal hebben en de wedstrijd dicteren. Madrid is daar meester in. Ze doen me op een bepaalde manier denken aan het grote AC Milan", vertelt Sacchi in een interview met de Spaanse krant AS. "Dit Madrid is technisch vaardiger dan mijn Milan, maar bij balverlies kunnen ze een tegenstander nog niet vastzetten. Ze laten de bal echter eenvoudig rondgaan, op hoge snelheid."

Dat is grotendeels op het conto van Ancelotti te schrijven, vindt de 68-jarige Sacchi. "Het is niet gemakkelijk om coach te zijn bij een club als Real Madrid. Het gevaar met zoveel goede spelers is dat ze van elkaar denken dat ze het vuile werk wel opknappen. Er is ook altijd onderlinge jaloezie en als coach moet je dat in de hand houden. Maar de teamspirit bij Real is op dit moment uitstekend."

Het huidige Real Madrid is beter dan het 'grote' AC Milan

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
14
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
9
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
168

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties