Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dit Real Madrid is misschien wel het beste Real Madrid aller tijden'

Laatste update:

Met blikvangers als Cristiano Ronaldo en Gareth Bale voorop, maar ook met peperdure sterren als James Rodríguez, Toni Kroos en Luka Modric en meerdere WK-winnaars in de gelederen heeft Real Madrid op dit moment een selectie om van te smullen. Zaterdag ontvangt Granada de Madrilenen voor wedstrijd nummer tien van dit seizoen. Trainer Caparrós heeft veel ontzag voor de Koninklijke en spreekt dat ook hardop uit.

"Dit is misschien wel het beste Real Madrid aller tijden", zegt de coach van Granada in Marca. "Technisch gezien, tactisch gezien en in fysiek opzicht. Ze leveren de ene krachttoer na de andere en ik denk dat het einde van de goede prestaties nog niet in zicht is, hoe goed ze nu ook al bezig zijn. De winst van la Décima, vorig seizoen, was van vitaal belang voor ze. Het heeft ze in een goede positie gemanoeuvreerd en ze zijn nu kalmer geworden", heeft Caparrós gemerkt.

Ondanks de lof die hij Real Madrid toezwaait, denkt Caparrós dat zijn eigen team niet kansloos hoeft te zijn in de onderlinge ontmoeting. "Real Madrid kloppen is niet onmogelijk. Wij hebben dat twee seizoenen geleden gedaan en vorig seizoen versloegen we Barcelona nog. Ondanks het feit dat we weten hoe moeilijk het is, gaan we gewoon voor de drie punten. We gaan proberen de kansen te benutten, zodra die zich voordoen", belooft Caparrós.

Is het huidige Real Madrid het beste Real Madrid dat er ooit geweest is?

Meer nieuws

Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
0
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
3
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
20
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
86
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties